Zoektocht naar Geluk

Een boek over geluk, gelukkig zijn en een gelukkig leven leiden. Geschreven als een roman in de vorm van een spirituele reis.

Voeg je header hier toe

Korte samenvatting

Zoektocht naar geluk is een roman over het intense verlangen naar een gelukkig leven en de worsteling die daarmee gepaard gaat. 

Maar vooral een spirituele reis in het prachtige Mongolië, een land met een eeuwenoude cultuur en bijzondere bewoners. 

 

Ben is al lang op zoek naar geluk. Hij wil simpelweg gelukkig zijn net als andere mensen, maar dat lijkt onbereikbaar voor hem. Al jaren worstelt hij met zijn gevoelens en heeft hij niet echt een doel in zijn leven. Geheel onverwacht verandert zijn zoektocht in een avontuurlijke reis in de Gobiwoestijn in Mongolië met zijn prachtige natuur.

Ben ontmoet bijzondere mensen die van nature gelukkig zijn en voldoening halen uit hun manier van leven. Hij leeft bij de nomaden als lid van de familie, daar leert hij geluk te ervaren. Door de levenslessen die hij leert, vindt Ben het geluk waar hij naar op zoek was en begrijpt hij waarom hij lange tijd niet gelukkig is geweest. 

Vol vertrouwen in en mooie toekomst gaat Ben terug naar zijn gezin. Daar doet hij een schokkende ontdekking.

 

de kennis en de inzichten die Ben van de nomaden heeft geleerd om een gelukkig leven te leiden zijn door iedereen te gebruiken die streeft naar een gelukkiger leven.